web analytics

Die schönsten Weihnachts-Hits van donderdag 8 december 2022

Op donderdag 8 december is bij de ZDF het programma Die schönsten Weihnachts-Hits te zien gepresenteerd door Carmen Nebel.

Vanuit München presenteert Carmen Nebel ook in 2022 de grote show ten gunste van de goede doelen Misereor en Brot für die Welt. Ook dit jaar zitten er verschillende prominenten uit de entertainment en sportwereld om de telefoon aan te nemen voor deze inzamelingsactie om de nood bij de armsten van de armsten te verminderen.

Maar natuurlijk is er ook veel muziek en in het bijzonder kerstmuziek. De muzikale gasten zijn: Jonas Kaufmann, Roland Kaiser, Andreas Gabalier, David Garrett, Annett Louisan, Ella Endlich, Antje Pieper, Hannes Jaenicke, Ross Antony, Dr. Georg Kofler, Norbert Lehmann, Janin Ullmann, Frank Buschmann, Heiko Ruprecht en anderen.

Uitzending: Donderdag 8 december om 20:15 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven