web analytics

Terugkijken: Schlager-Spaß mit Andy Borg van zaterdag 1 oktober

Schlager-Spaß mit Andy Borg

Op zaterdag 1 oktober was bij de SWR weer een nieuwe aflevering te zien van Schlager-Spaß mit Andy Borg. Deze uitzending is nog een maand via internet te bekijken.

Presentator en zanger Andy Borg begroet de sterren uit de schlagerwereld en nodigt de kijker uit voor een gezellige muzikale avond in zijn wijnlokaal. De gasten zingen naast hun nieuwe hits natuurlijk ook oude bekende hits.

Te gast is onder andere Hansi Hinterseer met nummers van zijn nieuwe album, is de in Den Haag geboren presentator en zanger Harry Wijnvoord te gast en zal hij een duet zingen met Andy. Andere gasten zijn Ramon Roselly, de jonge groep i-Düpferl, oberkrainer band die Geiniger, die Sparkle Singers, musicalzangeres Saskia Leppin en Mario & Christoph van het voormalige Alpen Trio Tirol.

Schlager-Spaß mit Andy is nog tot 31 oktober hieronder te bekijken:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven