web analytics

Schlager, die Sie kennen sollten bij NDR van 23 september

NDR

Op vrijdag 23 september is bij de NDR weer een aflevering te zien van het programma Schlager, die Sie kennen sollten. In een half uur komen er verschillende schlagernummers voorbij.

Schlagers zijn kult geworden en weer helemaal populair, ook bij de jongeren. Op geen enkel feest mag de schlager ontbreken om een beetje goede sfeer op te roepen. In deze aflevering zien we weer de meest geliefde en bekendste schlagers en evergreens uit zestig jaar schlager.

Zo zingt Marianne Rosenberg haar knaller Er gehört zu mir, Matthias Reim brengt Verdammt, ich lieb’ dich! ten gehoren en Peggy March haar klassieekr Mit 17 hat man noch Träume. Daliah Lavi zingt Willst du mit mir geh’n en ook Vicky Leandros zingt haar grote hit Theo, wir fahr’n nach Lodz. Andere artiesten die we zien zijn: Howard Carpendale, Klubbb3, Heino, Roger Whittaker, Cornelia Froboess en Gerd Christian.

Uitzending: Vrijdag 23 september om 22:00 bij NDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven