web analytics

Popschlager, die Sie kennen sollten 13 augustus bij NDR

NDR

Op zaterdag 13 augustus wordt bij de NDR het programma Popschlager, die Sie kennen sollten uitgezonden.

Een jonge generatie van schlagerartiesen hebben met hun dansbare moderne nummers de oude schlager helemaal gemoderniseerd en naar de 21e eeuw gebracht. De zogenaamde popschlager is modern geproduceerd met veel bass en ritmische beats wat op geen enkel feestje mag ontbreken.

Dankzij artiesten zoals Helene Fischer, Florian Silbereisen, Vanessa Mai, Giovanni Zarrella, Vincent Gross, Beatrice Egli, Ramon Roselly, Kerstin Ott, Ben Zucker, Eloy de Jong, Maite Kelly, Feuerherz, Klubbb3, Team 5ünf en voXXclub is de popschlager enorm succesvol, de styling is hipper en de concerten die ze geven hebben een internationale standaard. Bij deze trend hebben ook de schlagerartiesten zich aangesloten zoals Roland Kaiser, Michelle, Andrea Berg en Thomas Anders.

In deze uitzending worden de hits van de Popschlagersterren in alfabetische volgorde gepresenteerd. Zo gaan we van de A van Atemlos durch die Nacht naar de D van Die Gefühle haben Schweigepflicht tot aan de M van Mega en de W van Warum hast du nicht Nein gesagt? en zien we de bekendse schlagerhits voorbij komen.

Uitzending: Zaterdag 13 augustus 2022 om 20:15 bij NDR
Op dinsdag 27 december 2022 wordt dit programma opnieuw uitgezonden om 20:15 bij NDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven