web analytics

Immer wieder Sonntags van zondag 21 augustus

Immer wieder Sonntags

Op zondag 21 augustus presenteert Stefan Mross vanuit het waterpark van Europapark weer een nieuwe aflevering van Immer wieder Sonntags.

Deze week is het alweer tijd voor de tiende aflevering en ook deze week neemt Luca Stangl het weer opneemt tegen een nieuwe tegenstander in de somerhitkönig-competitie, staat er weer een kind te zingen bij de rode microfoon. Ook is Vincent Gross er weer met zijn muziekquiz.

De muzikale gasten deze week zijn: Kastelruther Spatzen, Giovanni Zarrella, voXXclub, Marc Pircher, Jonny Hill, Isabel Varell, Jill Fisher, Eloy de Jong, Saskia Leppin, Hansy Vogt en Sebastian Reich & Amanda

Uitzending: Zondag 21 augustus om 10:03 bij ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven