web analytics

Terugkijken: Schlager-Spaß mit Andy Borg van 2 juli 2022

Schlager-Spaß mit Andy Borg

Op zaterdag 2 juli was bij de SWR weer een nieuwe aflevering te zien van Schlager-Spaß mit Andy Borg. Dit programma is nog een maand hieronder te bekijken.

Andy Borg zorgt weer voor een vrolijke en muzikale avond in zijn wijnlokaal. Hij nodigt weer verschillende gasten uit van de schlager- en volksmuziekwereld die of hun nieuwste hits zingen of juist oude bekende hits. Deze keer zijn Fantasy te gast en zingen de klassieker ‘One Way Wind’ en zingen ze een medley van Karel Gott-nummers. Ook is George Baker te gast die de klassieker ‘Morning Sky’ zingt en natuurlijk ook Paloma blanca en Andy Borg zingt mee. Andere gasten zijn: die jungen Zillertaler, Oesch’s die Dritten, Mela Rose, Thierseer, Romy Kirsch en Bobby Ross.

De aflevering is nog tot 1 augustus 2022 hieronder te bekijken:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven