web analytics

ZDF-Fernsehgarten van zondag 19 juni 2022

Op zondag 19 juni presenteert Andrea Kiewel weer een nieuwe aflevering van ZDF-Fernsehgarten vanuit de Mainzer Lerchenberg.

Het thema deze week is discofox en jaarmarkt, de fernsehgarten is omgetoverd tot een kermisterrein. Ralph Morgenstern showt de attracties en de showcabines terwijl drie teams het tegen elkaar opnemen in een originele en grappige competitie terwijl het publiek met de voetjes van de vloer gaat met de talloze discofox.

De gasten deze week zijn : Andrea Berg, Amigos, Ireen Sheer, Jürgen Drews, Bernhard Brink, Anita und Alexandra Hofmann, G. G. Anderson, Tanja Lasch, Vivien Gold, Ralph Morgenstern, Jana und Thore Schölermann, Mundstuhl, Paul Janke, Dominik Stuckmann.

Uitzending: Zondag 19 juni om 12:00 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven