web analytics

ZDF-Fernsehgarten van zondag 29 mei 2022

Op zondag 29 mei presenteert Andrea Kiewel weer een nieuwe aflevering van ZDF-Fernsehgarten vanuit de Mainzer Lerchenberg.

Het thema deze week staat in het teken van hard, harder, tuinspellen. Bekende Duitse sporters strijden tegen elkaar in vier sportieve disciplines. Het gaat om spel, plezier, actie, maar ook om het goede doel.

De gasten zijn: Kerstin Ott, City, Sam Ryder, Nino de Angelo, Michelle, Loi, DJ Herzbeat feat. Joey Heindle, Anna-Sophie, Tina – Das Tina Turner Musical, Yorck Polus, Matthias Steiner, Julius Brink, Ekaterina Leonova, Pascal Hens, Christian Polanc und Susi Kentikian.

Uitzending: Zondag 29 mei om 12:00 bij ZDF
Uitzending gemist? Hieronder is de aflevering nog een week te bekijken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven