web analytics

Die Giovanni Zarrella Show van 12 februari bij ZDF

Op zaterdag 12 februari presenteert Giovanni Zarrella voor de eerste keer dit jaar zijn Die Giovanni Zarrella Show bij de ZDF. Ook deze zaterdag begroet de presentator en zanger weer vele nationale en internationale gasten en zal hij ook duetten met hun zingen.

Te gast zijn onder andere de schlagersterren Howard Carpendale, Vicky Leandros en Matthias Reim maar ook Sonia Liebing, Michelle, Ben Zucker en Nino de Angelo. De Belgische singer-songwriter Milow laat zijn nieuwste nummer horen en het Italiaanse trio Il Volo zingt een nummer van hun album met muziek van Ennio Morricone. De andere gasten zijn Mark Keller, Joel Brandenstein, Tim Peters en het ensemble van de musical Aladdin.

Uitzending: Zaterdag 12 februari om 20:15 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven