web analytics

Die Giovanni Zarrella Show bij ZDF van 13 november 2021

Op zaterdag 13 november presenteert Giovanni Zarrella weer een show met veel sterren, muziek en emotionele live-momenten bij de ZDF.

Vanuit München presenteert Giovanni alweer de tweede aflevering van zijn muziekshow en niet alleen schlagerfans komen aan hun trekken ook internationale sterren en Duitse pop- en rockgrootheden hebben zich aangekondigd. Zo zingt Peter Maffay naast een nummer van zijn album ‘So weit’ ook een duet met Giovanni. Daarnaast zingen ook Max Giesinger, Michael Patrick Kelly en Revolverheld hun nieuwe nummers. Ook de Britse singer-songwriter Calum Scott zingt zijn nieuwe nummer maar ook zijn grote hit ‘You Are The Reason’. Verder is ook het ensemble van Lord of the Dance te gast.

De andere muzikale gasten zijn: Michelle, Ben Zucker, Maite Kelly, Ute Freudenberg, Semino Rossi, Angelo Kelly & Family, Kerstin Ott, Marie Reim, Sarah Zucker en Santiano.

Uitzending: Zaterdag 13 november om 20:15 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven