web analytics

Helene Fischer is zwanger

De Duitse media, vooral het dagblad Bild en RTL.de, weten het vrijwel zeker: schlagerkoningin Helene Fischer (37 jaar) zou zwanger zijn van haar eerste kind met haar partner Thomas Seitel (36 jaar) waarmee ze sinds de zomer van 2018 samen is.

De grote vraag is natuurlijk of het wel echt waar is, want de afgelopen jaren waren zulke berichten maandelijks te lezen, maar nu zou een bekende van Helene en Thomas het bericht van de zwangerschap aan RTL hebben verteld. Bij Bild heeft een vertrouweling vertelt dat de familie dolgelukkig is en dat het kind erg gewenst is. Ook weet Bild al dat Helene momenteel vier maanden zwanger is en dat het dus in februari of maart 2022 geboren zal worden. Verschillende Duitse media hebben een bericht naar het management gestuurd of het waar is, maar daar is geen antwoord op gekomen.

Wat zou kunnen duiden op een zwangerschap is de nogal lege agenda van Helene Fischer. Op 15 oktober 2021 verschijnt haar nieuwe album Rausch en gaat daarmee pas in 2023 touren. In 2022 staan enkele concerten in de agenda en dat zijn eind maart twee Open-Air-shows in Zwitersland en begin april nog een optreden in Duitsland. In augustus staat dan de Mega-Open-Air voor 150.000 toeschouwers in München op de planning. Op televisie is Helene voor het eerst te zien op 6 november als ze op de bank zit bij “Wetten, dass…?“ op de ZDF.

Update 2 oktober: Helene Fischer bevestigt haar zwangerschap op instagram.

Ze schrijft daar:”Ik had tijd nodig om na te denken over hoe ik met de huidige situatie wilde omgaan, of en hoe ik erop zou reageren en hoe ik dat hier openlijk zou uitleggen. Daarom doe ik nu pas mijn verhaal..

Je weet dat ik mijn privéleven ter bescherming altijd achter slot en grendel heb gehouden en toch slagen de media er keer op keer in om te speculeren, rapporteren, oordelen, fictieve verhalen te verzinnen en onwaarheden te verspreiden die me al zoveel jaren bezig houden, ze maken me boos en verdrietig tegelijk. Dit keer waren er echter mensen in mijn directe omgeving die persoonlijke informatie met de media deelden, wat mij in dit geval eigenlijk het meest teleurstelt.

Wat kan ik zeggen, helaas is er een bericht naar buiten gekomen dat we graag een beetje voor onszelf hadden gehouden. Hoe mooi mijn huidige toestand ook is, we hadden graag nog wat langer gewacht tot dit nieuws het publiek bereikte. Toch ben ik er trots op dat we het veel langer geheim hebben kunnen houden dan de media meldden. Ik heb dus de afgelopen maanden kunnen genieten zonder dat de media op me lette.

Nu zal waarschijnlijk de jacht op ons beginnen en daarom wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen te vragen onze privacy in acht te nemen en te respecteren. 🙏🏼

Wat jullie moet weten: Alle concerten die voor volgend jaar gepland zijn, kunnen van mijn kant plaatsvinden – want ik kijk er echt naar uit om daarna weer live voor jullie te zingen!

Nou, nu is het bericht er uit. Helaas niet zelf bepaald, maar ik moet toch zeggen: Sorry aan iedereen die de afgelopen maanden met mij heeft gewerkt, zakenpartners, vrienden en zelfs familieleden aan wie ik er niets over heb verteld. Ik wilde jou alleen beschermen en, indirect, mezelf. Ik had je er graag persoonlijk over verteld.

We zijn er al heel lang dolblij mee en het gaat fantastisch met mij. Want ik kan met trots zeggen: ik kijk uit naar de tijd die voor ons ligt. Een overweldigend en uniek gevoel.

💖

Ik stuur jullie veel liefde en bedankt
iedereen voor de mooie woorden en felicitaties!

Jullie Helene

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven