web analytics

Die Giovanni Zarrella Show van 11 september op ZDF

Op zaterdag 11 september beleeft Giovanni Zarrella zijn debuut als presentator van Die Giovanni Zarrella Show die hij presenteert vanuit Berlijn.

Met zijn eerste muziekshop op zaterdagavond voegt Giovanni Zarrella zich in het rijtje van showmasters in Duitse televisie. Hij is een charmante presentator, klassieke entertainer en warme gastheer. Het thema van deze avond is ‘Thuis Live’ waarmee hij zich aan de kijker wil voorstellen.

Ook met zijn gasten is hij vriendschappelijk verbonden. Vele bekende muzikanten, muzikale metgezellen, internationale sterren en door hem ontdekte nieuwkomers zijn op zijn uitnodiging ingegaan. Te gast zijn onder andere Andrea Berg, Kerstin Ott, Nino de Angelo, Santiano, Sasha, Pietro Lombardi, Sarah Brightman, de opkomende Britse zanger Tom Grennan en het ensemble van de Duitse musical Ku’damm 56.

De show legt bijzondere accenten met nieuwe arrangementen, nog niet eerder uitgebrachte duetten en exclusieve live-optredens waarbij Giovanni zijn veelzijdigheid als popster, schlagerzanger en danser kan laten zien. Met zijn band zorgt hij voor muzikale verrassingen, emotionele momenten en een frisse wind door de schlagerbranche.

Uitzending: Zaterdag 11 september om 20:15 bij ZDF

Uitzending Gemist? De aflevering is hieronder nog te bekijken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven