web analytics

Immer wieder Sonntags van 27 juni 2021

Immer wieder Sonntags

Op zondag 27 juni presenteert Stefan Mross alweer de derde aflevering van Immer wieder Sonntags van dit seizoen.

Deze week staat er weer een kind bij de rode microfoon om een lied te zingen, wordt er weer gestreden in de zomerhitkönigcompetitie en laat Konrad Stöckel weer een proefje zien. De humor deze week komt van Peter Löhmann.

De muzikale gasten zijn: Fantasy, Vincent Gross, Peggy March, Vincent & Fernando, Christian Lais, Peter Orloff, Cristina Maria Sieber, Alexander Rier, Mela Rose, Ramon Roselly, Mountain Crew en Karsten Walter & Marina Marx.

Uitzending: Zondag 27 juni om 10:03 bij ARD

Uitzending gemist? Die is hieronder nog een week te bekijken:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven