web analytics

Terugkijken: Die größten Hits aus Immer wieder sonntags van 23 mei 2021

Immer wieder Sonntags

Op zondag 23 mei was bij de SWR weer het programma Die größten Hits aus Immer wieder Sonntags te zien. Dit programma is nog een maand via internet te bekijken.

Voor de zevende keer kunnen de kijkers zich weer verheugen op de grootste hits en de mooiste momenten uit Immer wieder Sonntags. Uit de 1300 optredens uit meer dan 130 afleveringen die sinds 2005 gepresenteerd zijn door Stefan Mross wordt weer een mooie selectie gemaakt.

De gasten deze keer zijn: die Amigos, Helene Fischer, Bernhard Brink, Grubertaler, Monika Martin, Frank Zander, Oliver Thomas, Dorfrocker, Heino, Zillertaler, Heinrich del Core, Ehrlich Brothers en vele anderen.

Die größten Hits aus Immer wieder sonntags is nog tot 23 juni 2021 te zien:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven