web analytics

Das große Wunschkonzert op NDR van 30 mei 2012

Op zondag 30 mei is bij de NDR weer een nieuwe aflevering van Das große Wunschkonzert te zien.

Lutz Ackermann is in Steinhude, een historisch vissersdorp aan het Steinhuder meer, en hij verheugt zich op een bijzonder gast: Semino Rossi. Lutz kent hem al vele jaren als zanger en waardeert hem ook als mens. Ze praten over het leven, de liefde en de muziek, met natuurlijk zijn beste en bekendste liedjes. Semino neemt zijn gitaar mee en zingt live de liedjes van zijn leven.

Ook de zanger Eloy de Jong kan trots zijn op zijn carrière. De Nederlander was in de jaren 90 lid van de succesvolle boyband Caught in the Act, die wereldwijd meer dan twintig miljoen platen verkocht. Nu zingt hij als soloartiest gevoelige nummers. Lutz stelt hem en enkele van zijn liedjes voor.

Ook zijn er optredens van Brunner & Brunner, Vicky Leandros en Claudia Jung.

Uitzending: Zondag 30 mei om 20:15 bij NDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven