web analytics

Die Helene Fischer Show – Meine schönsten Momente bij ZDF op 25 december 2020

Op Eerste kerstdag is bij de ZDF het programma Die Helene Fischer Show – Meine schönsten Momente te zien.

In dit programma krijgen de persoonlijke hoogtepunten te zien van de afgelopen negen jaar, met onvergetelijke optredens, veel nationale en internationale gaststerren, spectaculaire acrobatiek en natuurlijk veel muziek.

We zien onder andere wereldsterren Tom Jones en Andrea Bocelli, de rocklegendes van Queen met Adam Lambert, Barbara Schöneberger, Peter MAffay, Nick Carter, Luis Fonsi, Josh Groban en Mochael Bolton, Mark Foster, Matthias Schweighöfer, James Blunt, de Schlagersterren Maite Kelly en Kerstin Ott, violist Lindsey Stirling, komieken Martina Hill, Maddin Schneider en Ralf Schmitz, Stemwonder Celine Tam, Melanie Oesch en Ina Regen. Maar natuurlijk zingt Helene Fischer ook haar grootste hits.

Maar ook gaan we naar de musicalwerelden van Ice Age, Tanz der Vampire en Tarzan. Hebben we een weerzien met Mary Poppins en Ernie & Bert. Qua acrobatiek zien we Zurcaroh en Diavolo van de dansformatie Mayyas.

Uitzending: vrijdag 25 december om 20:15 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven