web analytics

Terugkijken: Schlager-Spaß mit Andy Borg van 7 november 2020

Schlager-Spaß mit Andy Borg

Op zaterdag 7 november werd bij de SWR een nieuwe aflevering van Schlager-Spaß mit Andy Borg. Deze uitzending is nog een maand via internet te bekijken.

Presentator Andy Borg nodigt weer verschillende gasten uit in zijn wijnlokaal, een paar dagen na zijn zestigste verjaardag. En een feest wordt het. Peter Orloff & der Schwarzmeer Kosaken-Chor brengt een versie van het Russische numemr Kalinka mee, Michael Holm zingt het nummer Mendocino en zingt hij het nummer Tutti Frutti van Little Richard. Ook stelt Vincent Gross zijn nieuwe single ‘Ich schenk dir mein Herz’ voor. Te gast is ook Johnny Logan met zijn songfestivalklassieker ‘What’s another year’. De Geschwister Niederbacher brengen een ode aan hun thuisregio: Südtirol, Edelweißland.

Bekijk hier Schlager-Spaß mit Andy Borg tot 6 december 2020:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven