web analytics

TV-Show Florian Silbereisen van maart verschoven door Coronavirus

Das ErsteOp 14 maart zou bij de ARD het programma Schlagerlovestory – Die total verliebte Frühlingsshow live worden uitgezonden en gepresenteerd door Florian Silbereisen. Deze show is nu verschoven naar 6 juni 2020.

De gasten die aanwezig zouden zijn waren onder andere Howard Carpendale, Thomas Anders, Vicky Leandros, Beatrice Egli, Ben Zucker, Marianne Rosenberg, Jana Ina en Giovanni Zarrella, Semino Rossi, Daniela Katzenberger en Lucas Cordalis. Welke gasten er in juni te gast is nog niet bekend.

De MDR, die de show produceert, zegt dat het niet te verantwoorden is om een liveshow met duizenden toeschouwers te organiseren, want mensenmassa’s zorgt er voor dat het virus zich sneller zou kunnen verspreiden. Er zouden meer dan vijfduizend mensen in de zaal zitten en volgens de MDR moesten ze deze moeilijke beslissing nemen met het oog op de verantwoordelijkheid van de bezoekers en met de betrekking van de sociale verantwoordelijkheid.

In de tussentijd doet de MDR er alles aan om in juni een groot schlagerfeest met Florian Silbereisen te organiseren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven