web analytics

Semino Rossi neemt na 28 jaar huwelijkspauze van zijn Gabi

Semino RossiSchlagerzanger Semino Rossi (57 jaar) en zijn vrouw Gabi (57 jaar) wonen niet meer bij elkaar. Ze hebben een huwelijkspauze. Semino is uit huis gegaan en woont nu in een camper.

Semino Rossi kwam in 1985 als straatartiest naar Oostenrijk om daar zijn geluk te beproeven, al duurde dat muzikaal gezien nog wel even. Privé kwam het geluk al snel: In 1986 werd hij verliefd op de Tirolse Gabriele en ze trouwden in 1991. Ze kregen twee dochters en in 2004 brak hij muzikaal door.

Op Facebook schrijft de zanger:”Lieve vrienden en fans, mijn vrouw en ik hebben besloten een pauze te nemen. We blijven vrienden en zullen altijd verbonden blijven. We blijven met respect met elkaar omgaan en in de huwelijkspauze tijd voor ons zelf nemen.”

Ook tegen Bild heeft hij een verklaring gegeven:”Wij hebben het gevoel, in deze levensfase, waar onze beide dochters volwassen zijn en we blij zijn met onze kleinzoon Leonhard, wat ruimte willen nemen. We hebben de beslissing samen genomen. We willen ons leven onafhankelijk herontdekken.” Maar van een scheiding zou nu nog geen sprake zijn.

Update 2022: Semino Rossi en Gabi zijn weer bij elkaar (Lees hier meer)

10 gedachten over “Semino Rossi neemt na 28 jaar huwelijkspauze van zijn Gabi”

 1. Vind het heel spijtig,Gadbi heeft hem genomen als straatmuzikant en nu hij jaren sucses heeft verworven laat hij haar zitten na 28 jaar .Dan moet er wel iemand anders in het spel zijn want 28 jaar samen gooi je zo maar niet weg zeker nu er een kleinkind is bijgekomen en de band gewoonlijk sterker wordt. Semino is de zelfde persoon niet meer als vroeger die ringen op zijn duimen staan hem echt niet op zijn leeftijd en de kilo s die er bijgekomen zijn maken hem zeker niet mooier je kunt het zien dat hij de sterke schouder van zijn Gabi niet meer heeft Het is niet omdat de kinderen volwassen dat de ouders uit elkaar gaan want die zullen er ook onder lijden

  1. Ik vind dit zo jammer zo’n mooi koppel plus de ontmoeting van hun liefde die kun je niet naar 28jaar beeidigen zowiezo wil ik niemand beledegen maar je zag er veel beter uit bij gabi en echte charmante man nu vind ik het jamner genoeg een beetje naar de mannelijke liefde lijken, zo jammer je was zo mooi slank heel jammer, toch hoop ik dat er een lichtpuntje komt om jullie weer samen te zien ook voor jullie kinderen en kleinkinderen

  2. Ik denk ook dat er andere in zijn leven is ik was erg geschrokken hoe hij zo dik is geworden en die ringen in zijn oor en duim zie er niet uit ik vind dat semino niet meer is van paar jaar geleden erg jammer

  3. ZE ZEGGEN TOCH ZELF DAT ZE ALLEBEI EVEN EEN PAUWE WILLEN NEMEN WAAROM NOU WEER GELIJK ZEGGEN DAT HIJ HAAR NA 28 JAAR LAAT ZITTEN ,DAT IS NIET ZO DIT IS EEN BESLISSING VAN HUN SAMEN ,DUS STOP JE NEGATIEVE OPMERKING .

   1. Nicolette janssen

    Ze zeggen wel dat ze ze niet gaan scheiden, maar ik zeg waarom gaan ze dan tijdelijk
    Na 28 jaar uit elkaar maar volgens mij hangt toch een scheiding in de lucht, want
    28 jaar is niet niets. Heeft een van de 2 een andere liefde gevonden, dat zou ik
    Vreemd vinden na 28 jaar
    Is hem het succes naar het hoofd geschoten, ik zou niets anders kunnen bedenken

 2. Ingrid Van de Walle

  Semino heeft altijd open en eerlijk over zijn verleden en ontmoeting met Gabi gesproken.
  Het vele werken ( aan beide zijden) heeft nu zijn tol geëist.
  Beiden hebben naar mijn gevoel een gouden hart. Hun familie hebben zo ook altijd heel belangrijk gevonden..
  Ik hun hen nu de tijd om zichzelf terug te vinden.
  Bedankt voor de mooie momenten.

 3. Ik was altijd gek van semino,maar zei gelijk dit gaat niet goed,oorbel,ringen om zijn duim,baart,waarom moet iemand zo veranderen,ik ben heel verdrietig dat het succes naar zijn hoofd is gestegen,hoop dat hij weer bij zijn vrouw terug gaat,semino word weer als vroeger.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven