web analytics

ZDF-Kultnacht van 1 januari 2020 bij ZDF

ZDFIn de eerste uren is er bij de ZDF traditiegetrouw weer tijd voor de ZDF-Kultnacht.

Om 00:55 is het tijd voor Noch mehr Hits der 90er
In dit programma komen de muzikalte hoogtepunten voorbij uit de jaren 90. Zo zien we optredens van Meat Loaf, La Bouche, Dr. Alban, Jennifer Paige, Elton John, Wet Wet Wet, Enrique Iglesias, Tina Turner, den Prinzen, Paul Young, Lisa Stansfield, BAP, Caught In The Act, Joe Cocker, Andru Donalds, Rednex, Geri Halliwell, Nana, Gianna Nannini & Edoardo Bennato, Maggie Reilly, Sasha, Des’ree, Oli.P, Backstreet Boys, Ten Sharp, Stefan Waggershausen & Viktor Lazlo. We zien van alles verschijnen van de boyband tot aan de Italo-pop, voor iedereen is er wel iets wat een hit werd in de jaren 90.

Om 3:15 tot 5:25 is Let’s have a Party!
In deze Kultnacht krijgen we de grootste feestnummers en bekendste klassiekers uit de afgelopen vijftig jaar te horen. Van Volare tot Mambo No.5, van schlager tot pop en van discosound van Kylie Minoque en CHer tot Latino-nummers van Ricky Martin en Bellini. De muzikale gasten zijn onder andere: The Les Humphries Singers, Modern Talking, The Lords, Cher, Village People, Boney M., Andrea Berg, T. Rex, Ricky Martin, DJ Ötzi, Kylie Minogue, Status Quo, Drafi Deutscher, The Weather Girls, Shocking Blue, Inner Circle, Dieter Thomas Kuhn und Opus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven