web analytics

Das große Wunschkonzert bij NDR van zondag 15 december 2019

NDROp zondag 15 december presenteert Lutz Ackermann vanuit Celle een winterse versie van Das große Wunschkonzert bij de NDR.

Te gast zijn Hansi Hinterseer en Olaf Malolepski. Beide zangers horen bij de meest geliefde artiesten in Duitsland en hebben voor de uitzending tijd genomen en nemen hun mooiste nummers mee. Beide vertellen over hun langjarige carrière en verrassen het publiek met persoonlijke verhalen uit hun leven. Olaf kijkt als oud-lid van Die Flippers en als solo-artiest Olaf der Flipper terug op een muziekcarrière van vijftig jaar. Er waren momenten van grote vreugde, maar er vloeide ook tranen.

De stad Celle nodigt uit voor een wandeling om door romantische steegjes en bezienswaardigheden te zien. Lutz Ackermann bezoekt het Celler Kasteel, loopt door de straten, bezoekt een antiekwinkel voor traditionele kerstversiering en laat bijzondere paarden zien en krijgen we beelden van de kerstmarkt te zien.

Maar natuurlijk is er ook veel muziek van onder andere Mary Roos, Semino Rossi en André Rieu.

Uitzending: Zondag 15 december 2019 om 20:15 bij NDR

Herhaling: Zaterdag 26 december 2020 om 22:15 bij NDR

1 gedachte over “Das große Wunschkonzert bij NDR van zondag 15 december 2019”

  1. ik heb genoten van 15 12 2019 op ndr wunsche concert het had voor mij de hele avond kunnen duren jammer dat het zo kort is over het algemeen vind ik alle muzikale avonden ontzettend mooi in Duitsland
    schlagers avonden van Florian Silbereisen ook fantastische om van te genieten en zo nog meerdere moest dit even kwijt
    groetje’s Nikki

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven