web analytics

Relatie voorbij: Andreas Gabalier na zes jaar vrijgezel

Andreas GabalierAndreas Gabalier (34 jaar) had met vrienden een motorvakantie, zijn vriendin Silvia Schneider (37 jaar) ging naar het zonnige Mexico en na deze gescheiden vakantie gaan ze na een relatie van zes jaar uit elkaar. Volgens de krant Bild vloog Andreas op zondagmorgen na zijn optreden bij Carmen Nebel van Hannover naar Oostenrijk, naar hun gezamenlijke huis in Graz om de relatie nog te redden. Geruchten dat de relatie voorbij was waren er al langer: het stel was in februari 2019 voor het laatst samen gezien.

Op maandag verscheen er op de facebook van Silvia een lang bericht dat ze uit elkaar zijn. Zo schrijft ze onder meer:”Nadat het ons niet gegund is om te denken, spreken en reflecteren in ons eigen tempo, met geduld, gevoeligheid en begrip. Laten we zeggen wat tot nu onuitspreekbaar was. We wensen elkaar als mensen liefde en tevredenheid, het veel bezongen beetje geluk en gezondheid. Verder het uitkomen van grote en ook kleine dromen.

Als vrienden willen we een leven lang met elkaar verbonden zijn. Loyaliteit, terughoudendheid en vertrouwen tot we niet meer ademen. Als paar willen we dat de nieuwe paden die we elk zelf nemen slechts een kort moment pijn doen..dat men elkaar graag weer ziet…al was het maar als herinnering van iets dat ooit was, dat we elkaar nog steeds hartelijk begroetten.

Ik zeg jou, Andreas, dat ik een uitgestoken hand verwijderd ben als je die nodig hebt. Graag ga ik een stuk op mijn weg vooruit, niet te ver zodat jij mij kan inhalen als er niemand meer is. Ik heb graag mijn beste gegeven, het is nooit moeilijk geweest. Ik heb mezelf niet verloren en dat is ook goed. Mag jouw de hemel gegeven worden, ik heb het aan de sterren gevraagd.

Dank je mijn vriend, dit was het en zeker tot ziens. Om met de woorden van Goethe te spreken: “Het duurt een ogenblik, wat jaren geven”

en daarmee is het klaar.”

Ook schreef Andreas Gabalier daarna een bericht op zijn facebook:
“In de polsslag van de getijden
heb ik mijn hart verloren! Dank jullie, mijn lieve fans
kan ik bergen verzetten,
die grote stadions vullen
en miljoenen mensen met mijn muziek verbinden!

Maar het belangrijkste, heb ik niet gehaald!
…en dat breekt mijn hart!

-Met liefdevolle zinnen op de facebookpagina van Silvia is alles gezegd, en dus vraag ik om begrip dat we geen reactie in de media geven en ook niet door het management!

Het is al pijnlijk genoeg..

dankjewel.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven