web analytics

Schneiderwirt Trio met Der Steirische Brauch Geht Um Die Welt

Schneiderwirt TrioHet Schneiderwirt Trio bestaat tien jaar en daarom komen ze met hun jubileumalbum Der Steirische Brach Geht Um Die Welt.

Op het album blijven ze trouw aan hun bandfilosofie met titels als ‘Der Marsch der Steirer’. Maar ook hebben ze het nummer ‘Der Steirische Brach’ opnieuw ingespeeld dat eigenlijk van de groep Kern Buam is, waar het Schneiderwirt Trio een opvolger van is. Ook de nieuwe nummers hebben humor. Zo gaat het van de ‘Party Tiger Senioren’ tot een knipoog naar bekende mensen met ‘Is da irgendwo a Kamera’. Maar nummers als “So ho des mei Vota gemacht” of “Was hat denn a Steirer im Rucksack” gaan over de liefde van de heimat.

Bekijk hier Schneiderwirt Trio met Was hat denn a Steirer im Rucksack?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven