web analytics

Graziano en zijn album Ich sag ti amo

Graziano De Italiaanse schlagerzanger Graziano heeft het album Ich sag ti amo uitgebracht en daarvan is het nu de videoclip verschenen van het titelnummer.

Het nieuwe album telt twaalf nieuwe nummers, waaronder twee duetten met zijn dochter Beatrice. Een duet, “Ein schöner Tag mit dir” zullen ze op 8 juni 2018 zingen bij Immer wieder Sonntags, en het tweede duet is de Italiaanse versie van Beauty and the Beat (E una Soria sai). Het nummer ‘Jeden Tag denk ich an dich” heeft een bijzondere betekenis: hij heeft het nummer voor zijn oma geschreven die vorig jaar is overleden.

Verder heeft hij de schlagerhit “Rote Rosen” opgenomen, een hommage aan Freddy Breck die hij een grote artiest vindt. Het is een afwisselend album geworden, vurige ritmes wissellen de typische Graziano-ballades af. De zanger wordt ook steeds populairder in Polen, hij heeft daar al twee tournee’s gedaan en hij gaat in het komende jaar ook een nummer in het Pools opnemen.

Bekijk hier Graziano met Ich sag ti amo:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven