web analytics

Mario & Christoph en de single Grenzenlos

Mario & ChristophHet duo Mario & Christoph heeft het nummer Grenzenlos uitgebracht als voorbode van hun nieuwe album.

Mario & Christoph staan al sinds 2011 aan de top wat betreft schlagerpop en met hun nieuwe single laten ze weer zien hoe ze een moderne sound met klassieke schlagerelementen met elkaar weten te combineren. Het is een echt disco-fox nummer, dat niet alleen qua tekst over de liefde gaat, maar ook muzikaal zorgt het voor een swingend gevoel. Het refrein is aanstekelijk en melodieus, gaat direct het oor in en is lekker meezingbaar. Het is een partyschlager met hitkwaliteit.

Bekijk hier Mario & Christoph en Grenzenlos:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven