web analytics

Ross Antony en Erna kommt

Ross AnthonyDe zanger Ross Antony heeft de videoclip uitgebracht van het nummer “Erna kommt” dat op zijn album ‘Aber bitte mit Schlager‘ staat.

Op het album zingt Ross Antony verschillende kult-songs, waaronder dus Erna kommt, de Oost-Duitse hit van Wolfgang Lippert uit 1983. In het nummer schaamt de zanger zich voor zijn kater na een zware nacht, want uiteindelijk komt Erna. En Erna was de oma van Wolfgang waar hij opgroeide. Twee jaar later werd het nummer ook in West-Duitsland een hit door een versie van Hugo Egon Balder. Het is een echte cult-schlager geworden die iedereen meezingt en waar iedereen mee danst. Ook in deze versie van Ross Antony waar hij het nummer in een modern jasje heeft gestoken.

Bekijk hier Ross Antony met Erna kommt:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven