web analytics

Ophef over Maite Kelly die met bier gooit

Maite KellyIn de Duitse pers is er ophef ontstaan over een optreden van Maite Kelly waar ze misschien iets te ver is gegaan. Op vrijdag 19 januari trad ze op in Tanzlokal Nina in Bottrop en daar stond ze op de bar en gooide ze met bier.

Tijdens haar optreden stond ze op de bar en zong ze het nummer “Merci, Cherie!” van Udo Jürgens. Daarbij gooide ze eerst bier over een man heen, waarbij de zaal uitgelaten reageert. Ze gaat daarna naar hem toe en daarna krijgt ze nog een glas bier en gooit deze over de andere mensen heen.

Op Facebook reageren de mensen verschillend. De ene vindt het enorm asociaal de ander zou niet weten of hij het wel zo leuk zou vinden om de hele avond naar bier te stinken. Een ander speculeerde dat Maite dronken was en dat aan haar gezicht kon zien, maar hij kon het niet zeker weten. Andere mensen vinden het wel goed, ze zeggen dat het publiek het leuk vindt en dat men moet leven en laten leven.

Door de ophef reageerde Maite Kelly zelf ook op Facebook. Ze schrijft:”Lieve vrienden, wie mij kent weet dat ik een beetje crazy, een beetje punk, een beetje edgy ben. Men moet tegen mijn humor kunnen en ok, vaak overdrijf ik en laat ik me meeslepen. Op het podium ben ik er voor de mensen en daarom sta ik vaak op een bar zodat de mensen achter in de zaal mij kunnen zien, daar zijn ze voor gekomen. Dat heb ik geleerd om er voor de mensen en het publiek te zijn. Bij de Kelly-concerten hebben we veel en bewust met water gegooid en is het kind in mij naar boven gekomen.

Als iemand mijn optreden in Bottrop ongepast vond kan ik daar alleen maar mijn verontschuldiging voor aanbieden. Bij mijn concerten houden mensen er van dat ik op gelijke ooghoogte sta, ik wil dicht bij de mensen zijn en met hen verbonden voelen. Wie er die avond bij was weet wat ik bedoel. Ik drink zelden alcohol, af en toe een slok of een goed gemaakte cocktail, het smaakt mij niet heel erg goed. Ik was vroeger altijd degene die mijn broers en zussen na feestjes na huis heeft gereden. Waar ik wel heel gek op ben is chocola!

Ik ben een mens! Maar ik kan zelfbewust zeggen dat mijn succes is gebouwd op discipline, als moeder, artiest, zakenvrouw en ambassadeur. Het is jammer dat als je wat uitgelaten bent het dan verkeerd over komt… Wij leven in tijden met internet waar dingen uit verband worden gerukt en verkeerd begrepen worden. Ook ik leer daarvan, en dat na 35 jaar. Sorry voor mijn menselijke zwakte, vaak ben ik een clown, maar wel een liefhebbende. Ik verheug me jullie tijdens mijn concerten te zien en maak je geen zorgen, ik zal geen bier over jullie heen gooien, misschien gooi ik alleen wat strooisnoep ☺, jullie Maite.

PS: En maak je geen zorgen, het gaat goed met me. Zo lief dat jullie dachten dat ik de nieuwe Amy Winehouse van de Schlagers was. Grote kus! ❤

Bekijk de beelden hier:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven