web analytics

Terugkijken: Frank Schöbel – die Jubiläumsgala van 16 december

ARD MediathekOp zaterdag 16 december werd bij de MDR het programma Frank Schöbel – die Jubiläumsgala 55 Jahre Tour de Frank uitgezonden. Dit is nu te bekijken via internet.

To op de dag van vandaag is Frank Schöbel een schlagerster en publieklieveling. Hij is de eerste superster uit Oost-Duitsland met meer dan 14 nummers die weken op de eerste plek in de schlagerhitlijsten stond. Hij heeft meer dan 600 nummers gezongen waarvan hij er meer dan 350 zelf heeft gecomponeerd. In dit jubileumgala blikt hij met vrienden terug op zijn lange carrière en presenteert hij muziek en zijn er persoonlijke herinneringen. Zo staan voor het eerst sinds jaren zijn muzikale collega’s Andreas Holm, Thomas Lück, Gerd Christian, Monika Herz, Hartmut Schulze-Gerlach, Regina Thoss, Hans-Jürgen Beyer, Uwe Jensen en Maja Catrin Fritsche samen op het podium. Ook is er een weerzien met Zsuzsa Koncz en een duet met Albert Hammond.

Zijn dochter Dominique Lacasa zingt een oude hit van haar vader en Quaster van den Puhdys en Drafi Deutscher jr. zorgen voor verrassende momenten. Ook Michael Hirte, Tom Pauls en het Duitse Fernsehballett zijn van de partij.

Frank Schöbel – die Jubiläumsgala is nog tot 15 januari 2018 te zien in de ARD Mediathek (Klik hier voor de uitzending)

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven