web analytics

Maria Voskania en Küss mich

Maria VoskaniaDe zangeres Maria Voskania brengt de single “Küss mich” uit afkomstig van haar album Magie.

De zangeres, die eerder als achtergrondzangeres bij Helene Fisher actief was, maakt grote stappen met haar album Magie nadat ze in de finale van de talentenjacht Deutschland sucht den Superstar stond. Nu komt ze dus met een ballade met kippevelmomenten. Toen ze de muziek voor de eerste keer hoorde moest ze huilen, het nummer spreekt enorm aan en vertelt over een situatie die we hebben meegemaakt, namelijk het moment dat iemand zich bewust wordt van de liefde en zich compleet laat gaan.” Ze laat zich dus van een zeer romantische kant zien.

Bekijk hier Maria Voskania met Küss mich:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven