web analytics

KnickerNocker met Ich hab die Rechnung ohne mein Herz gemacht

KnickerNocker

De Oostenrijkse groep KnickerNocker brengen het nummer “Ich hab die Rechnung ohne mein Herz gemacht” uit. Niet alleen het nummer is nieuw, maar ook de zanger is nieuw.

Begin 2016 verlieten Edmund Wallensteiner, Dietmar Zwischenberger en Arnd Herröder de groep Nockalm Quintett en begonnen samen met zanger Marco Diana de groep KnickerNocker. Eind 2016 overleed Dietmar en in oktober 2017 verliet Marco de groep om persoonlijke redenen. Nu presenteren ze met de nieuwe single ook een nieuwe zanger, Thomas Leitner, die tien jaar lang de frontman was van de groep Frei. Het nummer gaat over een man die verlaten wordt en niet de kracht had om voor zijn grote liefde te vechten, maar dan heeft hij dus buiten zijn hart gerekend.

Beluister hier KnickerNocker met Ich hab die Rechnung ohne mein Herz gemacht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven