web analytics

Vincent & Fernando met Auch Sterne brauchen Sonne

Vincent en FernandoDe broers Vincent & Fernando brachten in juli het nummer “Auch Sterne brauchen Sonne” uit en nu vier maanden later staat het nummer nog steeds in de radiohitlijsten. Het is dus een regelrechte hit. Maar niet alleen op de radio is het een hit, ook bij optredens voor de fans is het een grote hit.

Het nummer is actueel, heeft een sterke boodschap en een goede melodie. Het is geschreven door Marc Bell en Dagmar Obernosterer die al eerder hun eerste succesnummer ‘Buona Fortuna’ hadden geschreven, maar ook de nummers waarmee ze drie keer een tweede plek behaalde bij het Grand Prix der Volksmusik en in 2009 de winst met het nummer ‘Der Engel von Marienberg’.

Bekijk hier Vincent & Fernando met “Auch Sterne brauchen Sonne“:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven