web analytics

Vermiste vrouw van Andreas Martin dood gevonden

Andreas MartinVorige week zondag, op 19 november, werd er in het bos het lichaam van een vrouw gevonden. Daarna werd er van uit gegaan dat het om de vermiste vrouw van de Duitse schlagerzanger Andreas Martin zou gaan. Nu is dit door hem bevestigd. Het lichaam is van zijn 64-jarige vrouw Juliane.

Juliane heeft op 15 juni 2017 het huis verlaten en is dus niet meer levend gezien. Het lichaam is in een bos tussen Wolperath en Remschoss gevonden, één tot twee kilometer van de woning van Andreas en Juliane. De politie kon nog geen mededelingen doen over de doodsoorzaak. Er kan sprake zijn van een ongeluk, zelfmoord of tussenkomst door een derde. Het lichaam heeft meerdere weken of maanden in het bos gelegen en ze is gevonden door een wandelaar die met zijn hond aan het wandelen was. De hond bleef weg in het bos en de wandelaar ging er achter aan en ontdekte zo het lichaam. Opmerkelijk is getuigen eind juli al een levenloos lichaam hebben gezin, maar de zoekactie die daarna is begonnen heeft toen geen resultaat opgeleverd.

Juliane laat haar man, de 64-jarige zanger Andreas Martin achter en hun 31-jarige zoon Alexander die op facebook schrijft:”Mama, wij missen je enorm. We missen je, je was de beste moeder, je was er altijd voor ons en had een groot hart. Je hield van de sterren en nu straal je als een ster voor ons. Ik zal altijd van je houden.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven