web analytics

Tanja Lasch met König meiner Welt

Tanja LaschDe zangeres Tanja Lasch brengt met het nummer “König meiner Welt” alweer de vierde single uit van haar album Herzkino.

Het is een nummer over de grote liefde – hij is de Koning van mijn wereld – en Tanja Lasch zingt authentische liedjes waar de fans zich in kunnen vinden en dat is met haar album Herzkino dan ook gelukt. Veel tijd heeft ze genomen om de nummers te schrijven en het album kwam dan meteen binnen in de Duitse albumhitlijst.

Het nummer “König meiner Welt” vertelt een verhaal met gevoel. Als je denkt dat niets je meer gelukkiger kan maken dan ineens verschijnt daar de grote liefde. Hij is de Koning van haar wereld en ze heeft dan ook het gevoel dat hij zo uit een sprookjesboek is gelopen. Het is een ode aan de liefde, geeft mensen moed die nog op zoek zijn naar de liefde en een hymne voor de mensen die de grote liefde al hebben gevonden.

Bekijk hier Tanja Lasch met König meiner Welt:

[bol_product_links block_id=”bol_5a0dfbbe1328c_selected-products” products=”9200000072399595″ name=”tanjalaschherzkino” sub_id=”tanjalaschherzkino” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven