web analytics

Semino Rossi met Weiße Weihnacht

Semino RossiDe Argentijnse zanger Semino Rossi heeft een nieuw nummer opgenomen voor de kersttijd: Weiße Weihnacht.

Semino Rossi heeft in zijn vaderland niet veel met sneeuw in hartje winter te maken gehad, maar toch weet hij iets bijzonders te maken van dit bijzondere jaargetijden. Naast de tijd van bezinning met familie houdt hij ook van wandelingen in de witte winterwereld in zijn nu tweede thuis: Tirol. Het nummer is geschreven en gecomponeerd door Oliver Lukas, Mihael Hercog, Sas Lendero, Jörgen Andersson en Thorsten Brötzmann en gaat over een witte kerst waar de kinderogen stralen, de familie samenkomt en de mooiste tijd van het jaar kan beginnen.

Beluister hier Semino Rossi met Weiße Weihnacht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven