web analytics

Oliver Haidt en Wir zwei Chaoten

Oliver HaidtVan de Oostenrijkse zanger Oliver Haidt komt eind augustus het nieuwe album “Ruf meines Herzens” uit en het nummer “Wir zei Chaoten” is nu als eerste single verschenen.

Oliver Haidt is naast zanger ook schrijver en producent en hij wist al snel dat hij zijn eigen weg moest gaan en dat continuiteit daar een grote rol in speelt. Aan de basis van zijn carrière staan talent en de wil om hard te werken en dat fundement zorgt al voor een carrière van meer dan twintig jaar. Dit nummer, Wir zwei Chaoten is een echte popschlager die uptempo is en lekker dansbaar. Het refrein is ook lekker aanstekelijk.

Bekijk hier Oliver Haidt met Wir zwei Chaoten:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven