web analytics

Kathrin & Peter en hun album Glücksgefühl

Kathrin & PeterHet schlagerduo Kathrin & Peter heeft het album “Glücksgefühl” uitgebracht. Hierop staan vijftien nieuwe nummers met een moderne schlagersound.

Kathrin & Peter zijn al sinds hun schooltijd een onafscheidelijk paar. Rond 2000 braken ze in Duitsland echt door met de nummer hits ‘Samba de la luna’ en ‘Wenn nicht heute, wann denn dann?’. Het paar heeft in het Natuurpark Zittauer Gebirge een hotel en een restaurant en op 18 augustus verscheen dan hun nieuwe album.

Op het album staan zeventien nummers waaronder het nummer ‘Sage niemals nie’, een dansbare moderne schlager met een goede beat. Het thema van dit album is wat de titel al doet vermoeden geluksgevoel. Zo gaan de nummers ‘Mehr als ein Tanz’ en ‘Heut verlieb ich mich’ over het bijzondere moment waarbij de kriebels in de buik beginnen en de liefde tussen twee mensen begint. De nummers ‘Hab keinen Tag mit dir bereut’ en ‘Du bist das Größte’ gaan over het samenzijn en zijn echte oorwurmen.

Bekijk hier Kathrin & Peter met Sage niemals nie:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven