web analytics

Andreas Martin en Was ist bloß passiert

Andreas MartinDe zanger Andreas Martin heeft een video uitgebracht van zijn nummer ‘Was ist bloß passiert‘ wat op zijn actuele album ‘Tänzer, Träumer, Spinner‘ staat.

De video kan gezien worden als zijn reactie op een familiedrama: Sinds 15 juni is de vrouw van Andreas Martin spoorloos verdwenen. Volgens de berichten van de politie is Juliane Martin-Krause het huis ter voet verlaten met een handtas. Sindsdien is er van de 64-jarige vrouw niets meer vernomen. De politie heeft zoekacties op touw gezet, maar zonder succes.

Nu komt de zanger met een videoclip waarin de songtekst te zien is van ‘was ist bloß passiert’ en die vraag, Wat is er toch gebeurd?, zal ook zeker de vraag zijn die de zanger, zijn familie en fans de afgelopen weken hebben afgevraagd en nu nog doen. Het laatste bericht van hem kwam begin augustus waarin hij geen nieuws kon melden, maar wel bedankte voor de steun die hij krijgt via internet en email.

Bekijk hier Andreas Martin met ‘Was ist bloß passiert‘:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven