web analytics

Semino Rossi en zijn album Ein teil von mir

Semino RossiDe 55-jarige Argentijnse zanger Semino Rossi brengt op vrijdag 23 juni zijn nieuwe album Ein Teil von mir uit.

Het is een belangrijk album voor hem, hij stopt zijn hart en ziel en zijn professionaliteit er in om een goede mix van nummers aan te bieden. Hij is dan ook gespannen hoe de mensen reageren want dit is een modern en heel dansbaar nummer geworden. Semino wilde iets moderns maken en toen hij op bezoek ging bij zijn producent kreeg hij verschillende nummers te horen. Semino was een beetje skeptisch of het wel bij hem past, maar ze hebben het geprobeerd en daar is hij heel blij mee. Voor elke smaak zit er een nummer bij, zo zijn er uiteraard de romantische nummers, maar ook de temperamentvolle nummers en nieuw zijn de discofox nummers. Hij wilde de sound van het moment gebruiken, want de laatste tijd heeft de schlager een ontwikkeling gemaakt.

Het nummer “Wir sind im Herzen jung” is één van de favoriete nummers van Semino. Want met dertig jaar is het leven nog hectisch en snel, bij veertig ook nog, maar met 50 jaar wilde hij wat meer van het leven genieten en ziet hij het van een andere kant. Ook een mooi nummer vindt hij “Zuhaus ist da wo man dich liebt”, nin dat nummer gaat het er over dat thuis een plek is waar je je zelf goed voelt en waar iemand is die van jou houd. Het nummer “Ma Bonita” is geschreven door Maite Kelly. Ze kwamen elkaar tegen bij een televisieoptreden en toen had ze gezegt dat ze een nummer voor hem had. Het is een romantisch nummer geworden wat Semino graag heeft ingezongen.

Het album ‘Ein Teil von mir‘ verschijnt op vrijdag 23 juni.

Bekijk hier Semino Rossi met ‘Wir sind im Herzen jung‘:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven