web analytics

Anna-Maria Zimmermann in verwachting van eerste kind

Anna-Maria ZimmermannAfgelopen vrijdagavond maakte de Duitse zangeres Anna-Maria Zimmermann bekend dat ze zwanger is van haar eerste kind.

Op haar facebookpagina plaatste ze het volgende bericht:”Hoera hoera hoera. Eindelijk kan ik jullie, mijn lievelingsfans, het vertellen. We zijn in de zevende hemel en verheugens ons op ons kleine geluk dat in december komt.” De schlagerzangeres trouwde in 2015 met de kok Christian Tegeler en of het een jongen of een meisje wordt is nog onbekend.

Later bedankte ze haar fans nogeens voor alle gelukswensen die ze heeft gekregen. Ze is enorm gelukkig en vertelt dat het heel goed met haar gaat en dat fans geen zorgen hoeven te hebben, volgens de zangeres heeft ze een goed buikgevoel.

Afgelopen zaterdag was ze te zien in Schlager des Sommers waar ze Himmelblaue Augen zong:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven