web analytics

Thomas Anders en Der beste Tag meines Lebens

Thomas AndersDe zanger Thomas Anders heeft het nummer Der beste Tag meines Lebens uitgebracht als nieuwe single van zijn nieuwe album Pures Leben.

Thomas Anders is natuurlijk bekend geworden als de helft van Modern Talking en nu brengt hij voor het eerst een Duitstalig album uit in zijn 40-jarige carrière. Op het album Pures Leben staat nummers die het leven positief bekijken, dingen van alledag die met humor bekekn worden en nummers over wat werkelijk telt in het leven. De single Der beste Tag meines Lebens laat zien dat hij een positief denkend mens is, hij houdt van het leven.

Bekijk hier Thomas Anders met Der beste Tag meines Lebens:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven