web analytics

Helene Fischer zingt Fighter bij Special Olympics

Helene FischerOp 18 maart ging de Special Olympics World Winter Games van start en toen zong Helene Fischer het nummer Fighter wat ook de hymne voor dit sportevenement is.

Het nummer heeft ze zelf geschreven en zelf gecomponeerd. Het Engelstalige nummer is een oproep om op te staan en je sterke punten te tonen. Niemand is perfect, maar het is belangrijk dat men er voor vecht en dat mensen na een mislukking zeggen: nu is het menens. In de meeste van ons zit er een echte vechter in. Alle sporters moeten een inspanning leveren en dat is net zo hier bij de Special Olympics in Oostenrijk en ik bewonder deze inzet.

Bekijk hier Helene Fischer met Fighter:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven