web analytics

Vader van Ross Antony overleden

Ross AnthonyDe zanger en presentator Ross Antony gaat momenteel door een moeilijke periode: Zijn vader is afgelopen zondag overleden.

Op zijn facebookpagina informeert hij zijn fans: “Vandaag is een van de moeilijkste dagen in mijn leven…Ik heb de belangrijkste man in mijn leven verloren, mijn vader. Na een lange strijd tegen Parkinson en kanker heeft zijn lichaam besloten dat het genoeg is.” Zijn vader Denis Catterall is 77 jaar geworden. “Hij was een bewonderingswaardige en liefdevolste vader die een kind zich kon wensen. Hij is de reden dat ik nu ben waar ik ben, hij heeft mij altijd gesteund en mij altijd op de juiste weg heeft gezet.

Hij zet het bericht op facebook omdat zijn vader, net als Ross, van zijn fans houdt en vele ook persoonlijk kende. “Ik wil jullie bedanken dat jullie zo liefdevol met mijn vader omgingen, zeker in zijn laatste weken.” Hij besluit het bericht zo: “De hemel heeft er een nieuwe engel bij. God beschermt je. Je zal voor altijd in mijn hart zijn. Ik hou van jou, nu en voor altijd.”

Enkele jaren geleden heeft Ross Antony het lied Bewundernswert opgedragen aan zijn vader. Toen was hij enorm trots op hem door zijn kracht en hoe hij met zijn ziekte omgaat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven