web analytics

Dorfrocker en Daumen Hoch

DorfrockerDe broers van de Dorfrocker hebben het nummer Daumen Hoch uitgebracht als nieuwe single. Het nummer staat op hun album Heimat. Land. Liebe.

Sinds 2007 weten de drie broers met hun crossover uit verschillende muziekrichtingen het Duitse schlager en volksmuzieklandschap verrijkt. Nu het nummer “Daumen Hoch” de nieuwe radiosingle wordt is het ook meteen het startschot gegeven voor een jubileumjaar: 10 jaar Dorfrocker. Het hoogtepunt dit jaar wordt de Dorf AIr, het grote Open Air op 17 juni in hun heimat Adelsdorf. In de eerste tien jaar hebben verschillende albums de Duitse hitlijst gehaald, hebben ze meer dan 138.000 fans op facebook en hebben ze meer dan duizend concerten gegeven.

Bekijk hier Dorfrocker met Daumen Hoch:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven