web analytics

Videoclip Matthias Reim met Das Lied uitgebracht

Matthias ReimMatthias Reim bracht afgelopen maand het nummer Das Lied, afkomstig van zijn album Phoenix uit als single. Van dit nummer is nu de officiële videoclip uitgebracht.

In juli 2016 begon de nieuwe concertreeks van Matthias Reim en op 3 september werden er dan ook opnames gemaakt voor deze videoclip. Het nummer weet niet alleen met de tekst, maar ook met de melodie te overtuigen. Moderne pop-elementen en rockende gitaren met de herkenbare stem van Matthias Reim vormt zijn eigen sound die uit duizenden te herkennen is. De vrouw die in de videoclip is te zien heeft via facebook een wedstrijd gewonnen waar ze een symphatieke fan zochten. En dat is dus Evelyn geworden die op het podium mocht verschijnen.

Bekijk hier Matthias Reim met Das Lied:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven