web analytics

Oud-Nocki Dietmar Zwischenberger dood gevonden

KnickerNockerNa meer dan twee weken na de verdwijning van de oud-drummer van het Nockalm Quintett Dietmar Zwischenberger is hij vanmiddag dood gevonden.

Het nieuws werd bekend gemaakt op de facebookpagina van zijn huidige groep Knickernocker, waar hij de drummer van was. Zij melden dat hun vriend in een stuk bos in de buurt van zijn huis bij Bergruïne Landskron bij Villach dood is gevonden. Hij is door een getrainde hond gevonden en volgens de politie is de doodsoorzaak een val van grote hoogte. De poltie sluit geweld en een ongeluk uit.

De Knickernocker schrijven verder op hun facebook:
“Wij zijn erg ongelukkig. Ons medeleven gaat naar de familie van Dietmar, die wij met al onze kracht zullen ondersteunen in deze moeilijke tijd. Ook willen we vragen om het privéleven van de familie te respecteren.

Als het om de dood gaat is het niet meer belangrijk hoe beroemd men was, maar dan telt alleen wat voor mens je was. Onze Zwicki was uit de grond van zijn hart een goed mens, een trouwe vriend. Die altijd goede zin had, altijd positief en altijd een lach om zijn mond. De KnickerNocker – de band – zal zonder hem niet meer hetzelfde zijn. Wij zullen zonder hem niet meer hetzelfde zijn. We bedanken Zwicki voor elk moment die we in de afgelopen dertig jaar samen doorbrachen. Wij zullen je altijd eren vriend! Wij zien elkaar weer in de Hemel.
-Edmund, Arnd en Marco.”

Ook het Nockalm Quintett schrijft op Facebook een bericht:”Wij zijn diep geschokt. Onze jarenlange lid Dietmar ‘Zwicki’ Zwischenberger werd vandaag na dagen tussen hoop en vrees dood aangetroffen. Onze diepste medeleven gaat naar zijn familie. Wat blijft zijn de herinneringen en de mooie gezamelijke jaren! Friedl,Wilfried, Markus,Sigi,Kurt.

Dietmar is 54 jaar geworden en laat een vrouw en twee kinderen, een zoon en dochter achter.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven