web analytics

Olaf Berger en Dieser Augenblick

Olaf BergerDe Duitse zanger Olaf Berger heeft een videoclip gemaakt bij zijn nieuwe single Dieser Augenblick dat afkomstig is van zijn album “Über Grenzen gehen“.

Olaf Berger is inmiddels al meer dan dertig jaar actief. In 2015 vierde hij nog een jubileum met een grote tour waar hij samen met Johnny Logan optrad. Nu heeft hij misschien wel het mooiste nummer van het album als single uitgebracht: “Dieser Augenblick”. Het is een ballade dat gaat over het feit dat je in leven vaak momenten hebt dat je te weinig tijd hebt voor vrienden of familie, en vaak is het dan al te laat. De boodschap is dan ook dat je juist wel de tijd moet nemen en vooral moet delen wat je meemaakt. Wat die momenten komen niet meer terug.

Bekijk hier Olaf Berger met Dieser Augenblick:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven