web analytics

Helene Fischer in duet met Elvis Presley

Helene FischerHet orkest The Royal Philharmonic Orchestra had eerder het album If I Can Dream uitgebracht en dat is zo’n succes dat er nu een vervolg komt: The Wonder Of You. Op dit album staat ook een duet met Helene Fischer.

Op het album, dat vrijdag 21 oktober verschijnt, staat de stem van Elvis in het middelpunt en is het arrangement opnieuw ingespeeld door het Royal Philharmonic Orchestra. Er is gekozen voor verschillende nummers zoals “A Big Hunk O’ Love”, “Amazing Grace” en “Always On My Mind”. Het nummer “Just Pretend” is een duet met Helene Fischer. De zangeres zegt zelf:”Voor mij is Evlis een van de grootste artiesten van de laatste honderd jaar. Het was een grote eer om een duet met de King op te nemen. Het nummer heeft me beroerd, het is een ongelofelijk emotioneel nummer en door zijn stem zal de ervaring dat ik met hem heb gezongen voor altijd een bijzondere plek in mijn hart hebben.”

Beluister Helene Fischer en Elvis Presley met Just Pretend:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven