web analytics

Vincent & Fernando en Das Glück hat deine Augen

Vincent en FernandoSinds vrijdag is het nieuwe album van Vincent & Fernando verschenen. Het aalbum heeft de titel “Das Glück hat deine Augen” gekregen.

Na hun succesvolle album Sternstundenzeit verschijnt dus nu het nieuwe album Das Glück hat deine Augen en daarmee laten ze hun muzikale veelzijdigheid zien en onderstrepen ze nogeens hoe breed de thema’s van hun nummers zijn. Al vanaf de eerste tonen van het titelnummer Das Glück hat deine Augen wordt je nieuwsgierig gemaakt, want zijn dit echt Vincent & Fernando die we horen, maar het zijn ze echt met hun herkenbare harmoniserende stemmen in een nieuw ritme en arrangement. Hun muziek leent zich om te dansen en te dromen maar ook voor nummers om na te denken is tijd gemaakt.

Bekijk hier Vincent & Fernando met Das Glück hat deine Augen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven