web analytics

Andrea Berg so nah wie nie van 13 augustus 2016

Das ErsteIn juli 2016 vonden de Heimspielconcerten van Andrea Berg weer plaats in Aspach. Op zaterdag 13 augustus is er een registratie met de titel “Andrea Berg so nah wie nie!” bij de ARD te zien.

Florian Silbereisen presenteert de Open-Airshow waarbij we een wereldpremière krijgen van het nieuwe drakenpodium. Er zijn meer dan 30.000 fans die er een feestje van maken en er zijn ook optredens van de Höhner en van DJ Ötzi. Andrea Berg zelf zingt natuurlijk de grote hits zoals Piraten Wie Wir, Der Letzte Tag Im Paradies, Ich Schieß Dich Auf Den Mond en Du Hast Mich Tausendmal Belogen. Maar ze zingt ook nieuwe nummers als Seelenbeben, Ich Werde Lächeln Wenn Du Gehst en Das Hat Die Welt Noch Nie Gesehen die afkomstig zijn van haar album Seelenbeben.

Uitzending: Zaterdag 13 augustus 2016 om 20:15 op ARD

Uitzending gemist? De registratie is nog tot 21 augustus te zien in de ARD-Mediathek.(Klik hier voor de uitzending)

2 gedachten over “Andrea Berg so nah wie nie van 13 augustus 2016”

  1. Wij kijken nu naar Andrea Berg op ARD en we zijn echte fan , maar ligt het aan ons? Ze zingt bepaalde liederen vals en wij denken dat het geluid niet synchroon lopen . Dat ze dit niet vooraf controleren, voordat men het uitzend. Dit verdient zij niet.

  2. chantal vanpee

    Inderdaad is ons ook sterk opgevallen, geluid was zeer slecht, en bij momenten klonk het erg vals,jammer al veel shows met haar gezien was altijd goe maar dit…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven