web analytics

Die Calimeros en het album Schiff ahoi

Die CalimerosOp vrijdag 1 juli bregen de succesvolle Zwitserse groep Die Calimeros hun nieuwe album Schiff ahoi uit.

De Frontman Roland Eberthart heeft de nummers geschreven en weet met harmonische nummers als “Schiff ahoi”, “Unendlich Sehnsucht” en “Ein weißes Schiff” de fans te overtuigen. Want het gaat om de vreugde en de zorgen van alledag moeten worden weggedacht en wegdromen met de muziek. Die Calimeros willen met hun muziek de zon laten verschijnen op een grijze dag.

Het album behandeld het thema liefde uitvoerig en daarom belichten de Zwitsers diverse aspecten van het mooiste gevoel van de wereld. Zo zegt Roland: “Ik schrijf graag over de mooie dingen in het leven. Omdat ik van reizen hou ben ik op de nummers als Schiff ahoi, Das Herz im Sand en Sommermelodie gekomen.” Op het album staat ook een diet met die Amigos. Het nummer “Wie ein Schiff ohne Segel” is een echt liefdeslied. Die Amigos zijn goed bevriend met Roland en Bernd vroeg hem dan ook eens of ze samen een lied konden maken. Roland heeft een lied gemaakt en ze hebben hem opgenomen.

Bekijk hier een vijftien minuten durende reclamespot voor Die Calimeros met Schiff ahoi:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven